Řetězy, válečkové řetězy, flyerovy řetězy Contra Cheb, řetězy, tsubaki, čz, akumulační řetězy Contra Praha, pohonové řetězy, volnoběžky Contra Horažďovice, volnoběžky, dopravní řetězy Contra Brno, Pouzdrové řetězy, volnoběžky, flyerovy řetězy

jaký řetěz na fzs 1000 ?krysa07.07.2009 17:57:20
může mi někdo poradit jestli je vhodný a dobrý řetěz čz 530 na yamahu fzs 1000 rok 02 a popřípadě nějaké zkušenosti díky moc
Re:jaký řetěz na fzs 1000 ?Petr P.09.07.2009 09:24:31
S tou řadou SDZ myslím nemůžeš udělat chybu. Vím dokonce o lidech co to mají na Buse a drží. jestli se nepletu dnes je už ten řetěz i ve zlaté barvě takže nejen vydrží, ale už i celkem slušně vypadá :) - a za tu cenu není myslím co řešit.
Re:jaký řetěz na fzs 1000 ?krysa09.07.2009 18:24:26
díky za radu rozhoduju se právě mezi čz sadou nebo D.I.D ta je za necelích 4500kč a čz za 3500kč ale ten rozdíl 1000kč nebudu řešit i když každá koruna dobrá měl jsem jenom D.I.D sady ale myslím že čz je dobrá volba (česka)za málo peněz hodně muziky jak se říka . je to také o údržbě to si myslím hraje největší roli diky Petře za radu která mě přesvědšila ve výběru zkusím ji :) štastné kilometry hlavně bez nehod!a spíš do pohod:)! díkec
přejdi na:
Přidání příspěvku:
Autor: Antispamová kontrola:
Nadpis:
Text:

« zpět vytisknout