Máte někdo nějaké zkušenosti s tím řetězem 520 Racing Pro co je tady na něj teď ta akce. Chystám svoji 999R na okruhovou sezonu a docela mě láká, tento řetěz vyzkoušet.
Re:řetěz 520 Racing
Franta Kujal
14.01.2009 11:27:48
Já jsem zatím používal jen řetězy RK, ale začínám uvažovat že to Tsubaki zkusím když je na to ještě tahle akce. Vím že to není nijak vypovídající ( kdo ví kolik jich za sezonu spotřebuje :) ), ale myslím že když jim to jezdí Mates tak to úplná sračka asi nebude
Kamil ZX9
19.01.2009 12:17:43
Nedokážu říci jestli je ten řetěz lepší nebo horší než třeba stejný od DID, ale každopádně se ho bát nemusíš. Já můžu jen doporučit. Jezdím ho na okruhu druhou sezónu a max spokojenost.
Lakyrnik
20.01.2009 10:34:04
Četl jsem na motorkari.cz ze se rak nekdo chystá na K6 testovat nejakej řetěz BURATTI 520 - nevíte náhodou někdo co je to zač ?
Lakyrnik
20.01.2009 10:36:54
tady je o tom něco víc
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=44380&fid=26 nevim nevim jestli bych do toho šel ????
21.01.2009 04:18:02
Panove, vubec mi nevadi, pokud tu budete psat cokoliv o konkurencnich znackach, ale prosim, retezy typu Burati a ostatni noname, tady ne. Did, RK,Ek,Reginu ano, ale napodobeniny retezu prosim ne.
Jedna se o snahu uvest novou obchodni znacku. Bohuzel bez zaruky kvality, respektive v hrozne kvalite.
medvěd
25.01.2009 22:55:41
tak ten řetěz Buratti jsem sice pouze viděl a to mi úplně stačilo. já osobně bych ho teda na mašinu nedal ani náhodou. No a jestli to nějakej dobrodruh chce zkoušet na K6 tak mu teda přeju dodně štěstí.
29.01.2009 21:53:28
medvěde a jak jsi poznal kvalitu od pohledu?
29.01.2009 23:00:35
:-)) bohuzel u teto imitace retezu se to opravdu pozna od pohledu
30.01.2009 23:38:03
jak? mám ho před sebou a ať koukám sebelíp, tak okem tvrdost pouzder a čepů nerozpoznám. hmm?
medvěd
31.01.2009 12:23:22
už jsem pár řetězů vyměnil a opravdu, ten řetěz mi přišel hroznej už na první pohled. je pravda, že tvrdost jednotlivých dílů pohledem nepoznáš, ale když jsem viděl třeba jen to jak jsou vystřižené destičky řetězu a čím je ten řetěz namazanej tak to ve mě opravdu důvěru nebudilo.
Vorel
13.02.2009 17:00:50
Myslím, že o kvalitě Burati, této imitace řetězu s názvem pouze obchodním, (neexistuje žádný výrobce, který by se touto značkou chlubil, či jen nazýval :-).), hovoří samo za sebe, pokud se podíváte do osazovacích tabulek prodejce. Tam není žádná výkonná mašina. Vše do 550 ccm. Proč asi?
Kreibich -Contra
13.02.2009 17:02:46
Svobodná diskuse mi nevadí, ale název tématu je 520 racing a dotaz zněl na značku Tsubaki. Zkusme se k tomu vrátit. Děkuji
David
02.08.2009 14:56:01
Kdyz uz se tu o tom psalo, tak bych rad uvedl na pravou miru ze retez Burrati mi na okruhove GSX-R 1000 odvedl slusnou praci. Letos najeto okruhovych cca 2000km a dopinal jsem 2x ze zacatku. Od te doby drzi a nevykazuje zadne viditelnou degradaci, coz se dalo podle vysledku prumyslovych zkousek cekat.
17.08.2009 09:05:42
Milý Davide. Až někdy budeš plánovat svůj pobyt na okruhu, dej mi vědět. Rád se přijedu na použití řetězu Burati na tvé gsxr 1000 podívat. Přijedu kamkoliv. Opravdu by mne to zajímalo. Podle výsledku průmyslových zkoušek se totiž nepozná vůbec nic. Jedná se o statickou zkoušku pevnosti. A pevnost řetězu při statickém zatížení o řetězu moc nepoví. To jen na okraj. Těším se na shledání na okruhu. Kreibich
David
25.08.2009 23:24:15
Mily pane Kreibichu. Bohuzel jsem pro letosek dojezdil kvuli urazu, presto doufam ze pristi rok budu zavodit a opet vyuziji sluzeb retezu Burrati. Nic Vam nebrani si udelat pekne odpoledne a prijet se presvedcit o stavu retezu, konecne budete mit realne podklady k diskusi. Nemam rad ohrnovani nosu a pomlouvani bez argumentu, coz mi mistni debata napadne pripomina. Vsechny informace o planovanych zavodech naleznete na nasi domovske strance jiste s dostatecnym predstihem: www.motofoto.webnode.cz
Pokud jde o tahovou zkousku, nemyslim si ze potrebuji dalsi vzdelavani, toho se mi dostalo ve skole bohate. Je samozrejme ze tahovka nepodchyti nektere aspekty podstatne z hlediska funkce retezu jako je tvrdost dvojice cep/pouzdro, kvalita maziva a tesnicich elementu, parametry pro urceni vysokocyklove unavy...ale tvrdit ze se z ni nepozna vubec nic??!! To snad ne ;-)
Proti praktickemu a tvrdemu nasazeni na stroji o vykonu cca 190Hp predpokladam uz nic nenamitate ani vy, tak se prijedte podivat, supleru, kalibr a lupu vam pujcim. S pozdravem Vlachy
07.09.2009 12:31:54
Děkuji za reakci. Přijde mi tedy zbytečně nabroušená, ale proč ne.
Jen uvedu na pravou míru...napsal jsem, že pevnost řetězu při statickém zatížení o řetězu moc nepoví, netvrdil jsem , že se nic nepozná. Nepodsouvejme si věty,které nebyly vysloveny . Do diskuse o vzdělání se také nenechám zatáhnout, ani jsem nic nenaznačil.....Ale zpět k pevnosti při přetržení. Pokud má být jediný argument dodavatele tato hodnoda, měřená metodikou pro průmyslové řetězy dle dvacetlet staré normy....tak potom já bych to rád viděl na vlastní oči. Víte, řetězů Burati jsem měl v ruce několik. Jak nové, zakoupené přímo od vlastníka obchodní značky, tak použité od zákazníků.
Realné podklady tedy mám. Jsme dostatečně vybaveni pro zkoušky řetězů.A naše zkušenosti a měření hovoří zcela jasně a průkazně. Je možné, že se Vám dostalo do rukou, pod obchodní značkou BURATI,jiné zboží.(I když obal řetězu na Vámi uvedených stránkách je zcela stejný) Právě proto jsem psal, že bych ho rád viděl v přímém nasazení na okruhu.
Nepotřebuji nic z Vámi nabízeného vybavení, děkuji. Prostě mne to jen zajímá.
Přeji brzké uzdravení a na okruhu na shledanou